Supreme Shopp

Uncategorized

Sell Me This Pen

Hari ni bila ramai yang cuba berniaga sendiri, tak kisah la secara online ataupun offline, filem2 motivasi dan kata-kata hikmah berkenaan bisnes atau kejayaan mula dipunggah semula dari internet, terutamanyadi Youtube. Dan kemudian di kongsikan merata-rata media sosial. Pernah tak anda dapat keratan scene dari Wolf of Wall Street macam bawah ni. https://youtu.be/rf8siYwsU9Q   Scene …

Sell Me This Pen Read More »

UNHINGED

Well, apa saja yang kita buat akan ada berhubungan dengan Tuhan dan Manusia. Jadi, its not just about u.  Good morning gais. Busy giler melayan projek online yang seolah-olahnya takkan siap. Nak menulis sikit pun susah. Sebab tu jgk my blog dulu berkubur.Tapi Monday blues semalam macam asyik suruh abam buat post ni. Heck, kira rest minda jap …

UNHINGED Read More »